Beste lezer,

In januari 2019 starten een aantal nieuwe cursussen in de Heksenketel:

- De Meditatiecursus voor beginners bij Henny -


De cursus start op maandag 7 januari en bestaat uit een blok van 3 maandagen vanwege de jaarwisseling.

Henny heeft 25 jaar ervaring in het geven van onze meditatiecursussen:
Met meditatie brengt u rust en ontspanning in uw lichaam.
Meditatie helpt u om de dingen op een rij te zetten en helderheid in uw hoofd te brengen.
Meditatie zorgt ervoor dat u evenwichtiger in het leven kunt staan.

- De Ontwikkelingcursus bij Wim -

De cursus start op woensdag 2 januari en bestaat uit een blok van 4 woensdagen.

De ontwikkelingscursus is een leerzame cursus waarbij u leert om via pyschometrie, dus aan de hand van de voorwerp iets te vertellen over een persoon. Bijvoorbeeld over de gezondheid, bepaalde pijnen die een persoon ervaart of een situatie waarin de persoon zich bevindt. Daarbij leert u ook om deze persoon een advies te geven.

- De Magnetiseercursus bij Fred -

Op maandag 7 januari begint de cursus en bestaat uit een blok van 3 maandagen, ook vanwege de jaarwisseling.

Bij Fred leert u magnetiseren. Magnetiseren wordt gezien als een alternatieve geneeswijze. U leert door voelen waar een persoon mee zit: pijnen of bijvoorbeeld een boosheid. U leert ook u hier stukje verlichting in kunt brengen met magnetiseren. Magnetiseren is voelen en werken op afstand; wij raken onze cliënten niet aan.

- De Meditatiecursus voor gevorderden bij
Esther en Gert-Jan -


Op maandag 7 januari begint de meditatiecursus voor gevorderden bij Esther en Gert-Jan. Indien u al meerdere meditatiecursussen bij ons gevolgd heeft dan kunt u doorgaan of doorstromen naar deze cursus. Dit cursusblok beslaat 3 weken.

- Gevorderden cursus bij Droes -

Droes heeft op vrijdag 4 plaatsen vrij voor cursisten die al eerder cursus bij Droes gevolgd hebben. Kort of al wat langer geleden. De cursisten worden bij deze uitgenodigd voor een 'opfrisser': zorgen dat je lijf weer lekker zit en zetten bij gezet worden. Vanaf vrijdag 4 januari, het cursusblok beslaat 4 weken.

De cursussen worden steeds op vaste dagen gegeven en bestaan uit een blok van 4 opvolgende weken. In verband met de feestdagen zal dit voor enkele cursussen 3 weken zijn aan het begin van 2019. De kosten bedragen € 85,- pp per blok van 4 weken, € 65 pp voor de cursusblokken van 3 weken. U kunt u telefonisch opgeven of bij onze welkomst desk aan de Strevelsweg.

Graag tot ziens!

Maandagavond 17 december geeft Droes weer een openbare avond in de grote zaal van de Ketel. Op deze avond wordt het jaar 2018 afgesloten. Op deze avond kunt u uw laatste vraag van het jaar stellen.

De kaartjes voor deze avond kunt u verkrijgen bij de welkomst desk in de Ketel. De kosten bedragen € 10,- per persoon.

Graag tot ziens op 17 december!

De Heksenketel is afgelopen weekend verhuisd. Vanaf vandaag, 1 oktober, verwelkomen wij u graag in ons nieuwe pand aan de Strevelsweg 682 in Rotterdam.  U vindt ons direkt tegenover het winkelcentrum Zuidplein en in de nabijheid van het Ikazia ziekenhuis.

Ons nieuwe telefoonnr wordt per 2 oktober: 010 - 2237940

Nieuwe ketellocatie