Cursussen

Cursussen

Wij verzorgen verschillende cursussen voor kinderen, jongeren en volwassen. 


De cursussen worden van maandag t/m vrijdag gegeven. Er zijn verschillende niveau's verspreid over deze dagen. U begint altijd bij niveau 1. Een cursus bestaat uit 4 avonden.
Iedere avond is éénmaal per week op een vaste afgesproken dag. 


Om 20:00 uur gaan de cursussen van start. Uiteraard dient u dan binnen te zijn.
Zo rond de klok van 22:30 uur stoppen de cursussen.


Wanneer u een cursus wilt gaan volgen, dient u zich op te geven in de Heksenketel zelf, bij de receptie. Wij noteren uw naam en telefoonnummer en plaatsen u op de lijst.
Het cursusgeld van 
€ 85,00 dient u bij aanvang van de cursus te voldoen.


Heeft u vragen over bepaalde cursussen? Neem dan contact op met Wim Kok, hij verzorgt onze cursus administratie:

Telefoon: 0180-418317
E-mail: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken


Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van de thema's van de cursussen.

 

 

Meditatie

Meditatie vormt de basis van alle cursussen. In deze cursussen leert u veel meer dan alleen mediteren. U leert ontspannen en correct adem halen, maar de cursus gaat verder en dieper in op uw persoonlijke situatie(s). Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan onder andere het praten met uw gids en entiteiten, het verleden, de toekomst en reïncarnatie.


Een leerzame cursus die rust in uw lichaam en hoofd geeft. Een cursus die geschikt is voor jong en oud.

 

De meditatie cursussen vormen een hele goede basis voor andere cursussen. Met meditatie ontspant uw geest en lichaam zodat u beter kunt praten met uw gidsen en entiteiten bij de cursussen kaartleggen, ontwikkeling en magnetiseren.


Met de vervolg cursussen van mediteren leert u sterk in het leven te staan en te werken aan de leerstukken in uw leven. Uw blik op de wereld zal veranderen en u leert dat het goed en heel mooi is om andere mensen te helpen samen met uw gids en entiteiten.

 

   

Magnetiseren

In deze cursus leert u de basis handelingen van het magnetiseren (spirituele geneeswijze). U leert naast deze basis handelingen, te zien en te voelen waar lichamelijke klachten vandaan komen en leert deze te lokaliseren. Magnetiseren is een methode om lichamelijke klachten weg te nemen, om onrust te verminderen of het geheel weg te halen, iemand ontspanning te geven en vermoeidheid te bestrijden.

Een leerzame maar intensieve cursus voor mensen die meer willen weten van deze behandelingswijze en het ook ten uitvoer willen brengen.

Vervolgcursussen magnetiseren
In de vervolgcursussen worden handelingen en technieken uitgebreid en leert u vele andere aspecten van deze behandel wijze. Belangrijk in deze cursussen zijn thema's als regressie en reïncarnatie.

Vanaf vervolgcursus drie is het aanbevolen enkele meditatiecursussen te hebben afgerond, maar het is niet noodzakelijk.

   

Ontwikkeling

Naast helderziendheid bestaan er nog vele andere vormen, zoals helder weten, helder voelen, helder horen en helder ruiken. U leert in de ontwikkelingscursussen meerdere van deze vormen, door het oefenen op diverse voorwerpen van mede cursisten. Onderwerpen als o.a. fotolezen, psychometrie, bloemlezen, handschrift lezen, wastekening lezen en praten met overledenen komen aan bod.

   

Kaartleggen

In deze cursus leert u werken met de Lenormand waarzeggers kaarten. U leert de betekenis van de kaarten en de vele combinaties die mogelijk zijn in een legging.

In de lessen leert u de huidige situatie van iemand te herkennen en oplossingen voor de betreffende situatie aan te dragen. Zo kunt u met de kaarten waarnemingen doen voor de komende drie maanden.

Vervolgcursussen
In de vervolgcursussen leert u het zogenaamde door leggen. Zodat een duidelijker beeld ontstaat van de toekomst van een persoon. Op deze wijze kunnen voorspellingen worden gedaan.

   

Jongerencursus

Op vrijdagavonden van 20.00 uur – 22.30 uur wordt een jongerencursus gegeven.
De cursus bestaat uit 4 weken, waarna een cursusvrije week volgt.
Daarna kan je gewoon weer meedoen.

De meeste jongeren die in de afgelopen jaren de jongerencursus hebben gevolgd kwamen ook vaker dan 1 cursus.
Je zou dus kunnen spreken van een doorgaande cursus.

De avonden zijn in principe open voor jongeren vanaf een jaar of twaalf, dertien.
De leeftijd van de deelnemers aan de jongerencursus varieert sterk, van 12 tot 24 jaar. 
Je kunt gratis en vrijblijvend een avond komen kijken en als het je bevalt kom je gewoon zo lang je wilt.
Op iedere avond wordt er gemagnetiseerd door de jongeren zelf.
Je leert het dus, als je het nog niet kunt.
En je kunt dingen bespreken met degene die jou magnetiseert.
Verder doen we ook iedere avond een ontspanningsmeditatie.

Er is volop gelegenheid om problemen te bespreken in de groep.
Dat kunnen problemen zijn met je school, werk, gezinsleden, familie, vrienden, kennissen of met jezelf.
Op de cursus zijn altijd jongeren aanwezig die al veel ervaring hebben met magnetiseren, praten over problemen en dus goed in staat zijn te luisteren en tips te geven hoe je kunt omgaan met je eigen problemen.
Verder wordt er op de avonden ook aandacht besteed aan psychometrie, foto lezen en kaartleggen, afhankelijk van de behoefte.

Kosten voor een cursus van 4 avonden: € 20,- of € 5,- per avond dat je deelneemt.
De avonden worden gegeven door Willem.
Je kunt telefonisch doorgeven dat je graag wilt meedoen, maar je kunt ook gewoon naar een avond toekomen en aangeven dat je komt kijken.
We hebben geen limiet aan het aantal deelnemers. Het aantal deelnemers kan per cursus of per avond verschillen. Het telefoonnummer van de Heksenketel is 0180 - 418317.
Verdere informatie over de jongerencursus: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken